Brošure
3D mjerenje
Flexijet 3D
Stairbox
Stairbox360°
Studio Element d.o.o.
Studio Element d.o.o.

A : Dolac 1, Zagreb, Hrvatska
M : Edo 098 472 900
M : Nikola 098 289 569
E+MAIL : [email protected]
WEB : www.studioelement.hr

Proizvodi

Flexijet i Stairbox

Novi Flexijet 3D

Ono što Flexijet 3D čini pristupačnim i učinkovitim je direktno mjerenje i crtanje u CAD-u s milimetarskom preciznošću. Sljedeća generacija dokazanog 3D sustava mjerenja predstavlja se u potpuno ažuriranoj verziji. Novi pametni dizajn i zaslon osjetljiv na dodir s još intuitivnijom upotrebom CAD naredbi značajno poboljšavaju ergonomiju i učinkovitost mjerenja.Fotografije s integrirane kamere zajedno s audio bilješkama koje su povezane s mjernim točkama unutar CAD-a, omogućavaju cjelovitu dokumentaciju obrađenog prostora.

Flexijet 3D

Laserski daljinomjer pričvršćen na motorizirano rotirajuće postolje i profesionalni 3D softver za mjerenje FlexiCAD 2.<br /> Glavna značajka Flexijet 3D je da se uređaj može namještati ručno ili pomoću daljinskog upravljača. Motorizirano kretanje izvode motori visokih performansi i dinamike.<br /> Samo mjerenje može biti izvedeno pomoću senzora na uređaju, daljinskom upravljaču ili pritiskom tipke na laptopu. Precizno namještanje stalka više nije potrebno. Integrirani senzor nagiba omogućava momentalni početak mjerenja. U slučaju da se uređaj nehotično pomakne prilikom mjerenja, Shock senzor će primijetiti bilo kakvo pomicanje i obavijestiti korisnika o tome.

Flexijet

Stairbox

Flexijet Stairbox

Stairbox iz Flexijet-a je uređaj za mjerenje stepeništa koji precizno snima dimenzije u djeliću sekunde u usporedbi sa konvencionalnim metodama.<br /> Svi relevantni podaci projekta memoriraju se u softveru koji je jednostavan za upotrebu. Na ovaj način broj, tip gazišta ili stepeništa i specifične dimenzije kao što je visina čela, napust i odabrani materijal mogu biti specificirani.<br /> Sve komponente uređaja smještene su u Stairbox kovčegu i odmah su spremne za upotrebu.

Flexijet Stairbox360°

Sa Flexijet-Stairbox360° sada je moguće provesti dvije dimenzije mjerenja na Vašim radnim plohama i ostalim površinama, s dodatkom preciznog mjerenja gazišta i stepeništa.<br /> Flexijet-Stairbox360° može biti maknut s postolja i položen direktno na površinu koja se mjeri. Mjerenje se izvodi u svim smjerovima oko mjernog uređaja (360°). Idealno je za stvaranje digitalne šablone za radne plohe ili bilo kojeg drugog mjernog objekta kao što su otvori za vrata ili prozore. Izmjerite pojedine točke ili kompletnu konturu s trenutnim pregledom izmjere u Flexijet-Stairbox360° CAD software-u.