zaglavlje

Opremanje luksuznog stana u Podsljemenskoj zoni u Zagrebu

Kratka prezentacija projekta


Jedan od klijenata koji su prepoznali prednosti pristupa kojeg neprestano ističemo, a to je povećana preciznost uz uštedu vremena i novaca, jeste tvrtka Drvona iz Karlovca.

Upravo se navršila godina dana od kad je počela uspješna suradnja između nas, a najveća prednost Flexijet izmjere koju je i Drvona vrlo brzo uvidjela u suradnji s nama jesu smanjene greške kod izmjere i olakšana izvedba i montaža njihovih proizvoda.

Jedan od projekata na kome smo skupa radili početkom prošle godine je i opremanje luksuznog stana u Podsljemenskoj zoni u Zagrebu. Taj projekt smo nazvali Projekt M, a u nastavku je jedan djelić njega: slike koje pokazuju konačan rezultat 3D izmjere, izvedbe i montaže kuhinje po mjeri.

Klijent: Drvona d.o.o.


Mjerenje: Edo Aganović, Studio Element d.o.o.

PROSTOR


prije kuhinje 2
prije kuhinje 3

FLEXIJET IZMJERA


cad prostor
cad prostor 2
cad prostor 3

KONAČAN REZULTAT


rezultat

Imate prostor koji je potrebno izmjeriti?


Bilo da imate manje ili više kompliciran prostor kojeg je potrebno kvalitetno izmjeriti, ili da želite moći samostalno mjeriti prostore vaših klijenata – možemo Vam ponuditi čitav spektar usluga:

a) s nama možete ugovoriti uslugu 3D mjerenja,
b) također, možemo Vam ponuditi uslugu konstruiranja namještaja, tehničku pripremu za proizvodnju, izradu programa za CNC strojeve,
c) kod nas možete i kupiti Flexijet uređaj – sa svim njegovim softverskim i hardverskim dodacima.

Pozivamo Vas da nam se javite za više detalja o našoj usluzi i proizvodima – rado ćemo Vam pružiti sve neophodne odgovore.