Brošure
3D mjerenje
Flexijet 3D
Stairbox
Stairbox360°
Studio Element d.o.o.
Studio Element d.o.o.

A : Dolac 1, Zagreb, Hrvatska
M : Edo 098 472 900
M : Nikola 098 289 569
E+MAIL : [email protected]
WEB : www.studioelement.hr

Primjeri

korištenja Flexjet uređaja

Stubište školske zgrade

Stubište školske zgrade zahtijevalo je proizvodnju ograde od čvrstog hrasta. 'Wortmann stepenice' su koristile Flexijet 3D laserski mjerni sustav kako bi točno oblikovale zakrivljeni beton na licu mjesta. Izmjereni podaci izvezeni su u CNC obradni centar u Balveu kako bi se proizveli rukohvati od čvrstog hrasta.
Zbog točnosti mjerenja na terenu s Flexijet 3D laserskim mjernim sustavom, moguće je precizno izraditi rukohvate. Svaki dio opremljen prema očekivanjima bez komplikacija tijekom instalacije.
Više na linku

Gradski muzej

Tijekom opsežne obnove Gradskog muzeja u Dresdenu, složena geometrija nekadašnjih drvenih prozora stvorila je veliki izazov za tvrtku 'Content - dorfer Carpentry'. Prozori su bili ovalnog oblika, a središnje staklene šipke također su bile nagnute prema vrhu.
Kako bi se provela precizna mjerenja na terenu, Angela Martin je angažirana da kreira digitalni 3D CAD fajl postojećih prozora, koristeći Flexijet 3D laserski mjerni sustav. Prozori su poslani u proizvodnju prema prikupljenim dimenzijama, a rezultat su bili savršeno opremljeni prozori.
Pročitajte više na linku...

STRUKTURA KROVA OŠTEĆENOG U POŽARU

Mjerenje lokacije krovne konstrukcije oštećene od požara radi planiranja obnove ZAŠTIĆENE zgrade. Nakon samo 7 sati mjerenja s FLexjet 3D sustavom, tim je uspio izraditi preciznu i detaljnu 3D CAD datoteku dok je koristio samo jednu petinu procijenjenog vremena za završetak.